Showroom

Unna design fick i uppdrag att formge ett showroom inför en stor förnyelse och upprustning av ett stort bostadsområde i Sollentuna.

Sollentunahem hade ett stort behov att informera de boende om förändringarna. Det beslutades att utställningen sakligt skulle informera och entusiasmera de boende om de viktigaste förändringarna och att de skulle ske i text och bild. För att skapa större intresse för utställningen föreslog vi att människor som bor i området skulle fotograferas och bli en del av utställningen. Det blev en magnet till utställningen.

utstallning-unnadesign_0010_01570x360

 

Lokalen där utställningen visades hade företaget tidigare använt för informationsmöten och utställningar. För att tydliggöra förnyelsen fick lokalen ny färgsättning, nytt golv och ljussättning för utställningen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Unna Design