History marketing

History marketing

Historia kan addera mervärde och göra skillnad.

Ett företags historia  kan användas för att stärka varumärket, ge medarbetare större känsla för företaget och kan också vara en del av marknadsföringen. Unna design har arbetat med storytelling, historia och utställningar i många år och kan hjälpa ert företag att göra något spännande av historien. Vi har lång erfarenhet av utställningsarbete på många av landets museer och är up-to-date med trender inom historieberättandet.

2019 fyllde Electrolux 100 år och Unna design fick uppdraget att designa och producera en ny historisk utställning. Ett samarbete med Centrum för Näringslivshistoria. Utställningen visas på Electroluxs huvudkontor i Stockholm.

Electro_1_570x360

Unna design fick förtroendet att skapa utställningen Iggesund 100 år på plats. Den invigdes 2017 och visas i det gamla järnverket. I utställningen berättades om människor som arbetat och bidragit till utvecklingen från ett massabruk till världsledande kartongtillverkare.

 

Iggesund_750x360

Tjänstepensionföretaget Alecta fyllde också 100 år 2017 och uppmärksammade detta bland annat genom en utställning på sitt huvudkontor. Också detta projekt gjorde vi i samarbete med Centrum för Näringslivshistoria.

 

 

Unna design är ditt företags samarbetspartner i arbetet med företagets historia. Välkommen att kontakta oss.

 

 

Unna Design